algo de nubes
  • Màx: 13.74°
  • Mín: 7.77°
13°

La Fireta de l'Ametla tanca una setmana dedicada a aquest sector de l'agricultura

La primera edició mostra als visitants una àmplia oferta de productes derivats

33136
La Fireta tancà unes jornades dedicades a aquest producte.

Tot relacionat amb l'ametla. La primera edició de la Fireta de l'Ametla celebrada ahir a la plaça del Bestiar d'Inca fou una demostració de la gran quantitat de possibilitats que ofereix aquest producte. Es tancava així una setmana en la qual la comarca ha dedicat el seu temps a aquest sector agrícola amb jornades tècniques al centre BIT de la capital del Raiguer.

Uns quinze expositors mostraren totes les qualitats de l'ametla. Gelats, torrons i tot tipus de productes derivats i varietats de l'ametla es repartiren l'espai de la plaça, on poc a poc la gent va anar arribant. Per concloure la festa de la Fireta també se celebraren una festa d'animació amb ball de bot, caparrots i xeremiers.

La fireta, impulsada pel Govern amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Inca i altres entitats, pretén impulsar l'ametla i aprofundir en la realitat del sector. Es tracta que la gent conegui que aquest fruit està arrelat a la nostra cultura i que tengui més consciència de la seva problemàtica i dels seus beneficis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.