cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

L'Ajuntament pagarà les despeses processals exigides pel Suprem

El Consistori no ha rebut encara cap notificació de l'embargament

L'Ajuntament de sa Pobla envià ahir un comunicat en el qual anuncia que pagarà l'import de les despeses processals a les quals l'obliga el Tribunal Suprem per evitar l'embargament de béns municipals per valor de 5.379 euros. El comunicat assenyala que l'Ajuntament no ha rebut notificació oficial de l'embargament per part del Tribunal Suprem. De fet, assegura que els serveis jurídics municipals tengueren coneixement de l'import de les despeses gràcies a les informacions publicades en els diaris del Grup Serra.

Arran d'això, l'Ajuntament s'interessà per aquest cas i assegura que les despeses foren impugnades i el Suprem aprovà una rebaixa fins deixar la quantitat final en 5.379 euros. L'Ajuntament afirma que tot aquest tema té el seu origen en una errada administrativa de l'anterior advocat de l'Ajuntament de sa Pobla, qui, malgrat tenir efectiu coneixement dels tràmits processals, no informà d'això al Consistori pobler.

En el comunicat enviat, l'Ajuntament assegura que tampoc no té constància documental de cap ordre d'embargament emesa pel Tribunal Suprem, encara que els serveis jurídics municipals abonaren ahir l'import de les despeses, «un pacte que ja estava previst des del moment en què es conegué la sentència contrària a l'Ajuntament sense que aquest tengués el menor interàs a demorar-lo innecessàriament». El Consistori insisteix que l'ordre d'embargament emesa pel Suprem no és atribuïble a l'actuació de l'Ajuntament ni als seus serveis jurídics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.