algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
19°

Un home roba un banc a Algaida i fuig encanonant un guàrdia civil

Una dona al volant d'un cotxe l'esperava a la sortida de l'entitat

Un atracador armat amb una pistola assaltà ahir al matí una sucursal bancària de la plaça d'Algaida i s'apoderà d'uns sis mil euros (1.000.000 de pessetes). En la seva fugida va encanonar amb l'arma un guàrdia civil de paisà i després va pujar a un cotxe que l'esperava al carrer, amb una dona al volant.

L'assalt es va produir poc abans del migdia al banc Santander Central Hispano, on un individu armat va exigir el lliurament de tots els diners. En aquells moments a l'interior del recinte bancari hi havia el director i un empleat, i no hi havia clients, per la qual cosa sembla que el delinqüent va esperar l'instant adequat per donar el cop. Curiosament, minuts abans una policia local havia tret diners del caixer de l'entrada del banc i en els voltants hi havia un guàrdia civil fora de servei berenant.

Tanmateix, l'atracador va aconseguir apoderar-se d'un botí d'al voltant de 6.000 euros i a continuació va sortir al carrer, per reunir-se amb la dona que l'esperava al volant d'un cotxe, llest per fugir. Va ser aleshores quan l'agent de paisà s'adonà d'allò que havia passat i va intentar interceptar el delinqüent, que va reaccionar apuntant-lo amb l'arma i va poder arribar al cotxe després d'obligar-lo a tirar-se al terra. El dispositiu d'emergència es va posar en marxa d'immediat i des del Cos (emissora de la Guàrdia Civil) es va coordinar l'operació per localitzar el cotxe fugit. L'helicòpter de l'institut armat es va afegir a la batuda i la Policia va col·laborar amb controls en els voltants. El gran dispositiu, emperò, no va ser suficient, i els investigadors de la Policia Judicial van perdre la pista de l'automòbil.

El cap de l'entitat bancària assaltada va ser traslladat fins a la caserna de la Guàrdia Civil d'Algaida, on va prestar declaració sobre els esdeveniments i va aportar les característiques físiques del delinqüent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.