algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Empresonat l'alemany acusat de matar l'al·lota a Manacor

Bernd Ecker obtingué l'alta mèdica i sortí ahir de l'Hospital General

Bernd Ecker, el ciutadà alemany de 34 anys acusat de la mort de la seva companya sentimental, la belga Vicky Keller, ingressà ahir en el centre penitenciari de Palma després d'haver obtingut l'alta mèdica a l'Hospital General. Ecker fou recollit ahir horabaixa de l'hospital per agents de la Unitat de Custòdies del Cos Nacional de Policia, que el traslladaren a la Prefectura Superior. Allà li fou efectuada la ressenya pròpia a un detingut i, poc abans de les vuit de l'horabaixa, se'l traslladà fins al centre penitenciari de la carretera de Sóller, on ha quedat reclòs.

L'home estarà uns dies en observació, probablement a la infermeria del centre, i després se li aplicarà el programa previst per evitar un possible suïdici, sempre segons la seva evolució i el resultat dels diferents exàmens mèdics als quals sigui sotmès. Ecker és, per ara, l'únic detingut en relació amb l'assassinat de la que era la seva companya sentimental. Els fets tingueren lloc el passat dia 2 i ahir el Cos Nacional de Policia de Palma informà oficialment del cas. En la nota de premsa es recorda el dia en què tingueren lloc els fets i es faciliten les dades de l'arrestat, però cap sobre la víctima, Vicky Keller, de 26 anys d'edat.

Com hem informat, ambdós residien a Cala Millor i el matí del dissabte dia 2 es trobà el cadàver despullat de la jove en un camp d'alfals a prop de l'hipòdrom. Poc després la Policia Local trobà en el carrer Colom Bernd Ecker, mig despullat i amb el cos cobert de paper higiènic i un plàstic. L'home fou lliurat al CNP i fou després detingut en qualitat de sospitós de ser l'autor de la mort de la jove. Ecker només ha declarat que hi havia una altra persona amb ells en el lloc del crim, però la Policia de Manacor no li dóna credibilitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.