algo de nubes
  • Màx: 15.43°
  • Mín: 7.61°
15°

El president Antich assisteix al lliurament de premis als artesans de la Fira del Fang

Avui es clausura la XVIII edició de la mostra

El president del Govern balear, Francesc Antich; el vicepresident, Pere Sampol, i el responsable de la Comissió de Medi Ambient i Natura del Consell, Miquel Àngel Borràs, varen assistir ahir al lliurament de premis de la Fira del Fang. Pere Batle, director general de Sa Nostra, també va participar a aquest acte, així com la pràctica totalitat de l'Ajuntament, inclosos els independents, que no varen assistir a l'obertura de la fira per discrepàncies amb els seus socis de govern socialistes.

Gabriel Rotger, un dels organitzadors de la fira, va presentar el lliurament dels premis i va fer pujar a l'estrada els 77 artesans participants de l'edició d'aquest any. Com a novetat, es va lliurar un siurell metàl·lic de record a totes les artesanes que es dediquen o s'han dedicat a fabricar aquesta tradicional figura. Finalment, es va fer entrega dels premis Benet Mas als millors estands de la XVIII edició de la Fira del Fang.

L'acte de lliurament de premis va començar amb un parlament del batle, Miquel Coll, i del president Antich agraint la participació dels artesans. El primer premi Benet Mas va ser per a Bel Ramis de Bunyola; el segon, per a Ramon Cañellas de Santanyí i el tercer, per a Rafel Sunyer de Pòrtol. Dos premis especials varen rebre per al millor estand local per a sa Penya de Pòrtol i per a l'artesà que manté la producció més tradicional per a l'ollería de Cas Canonge de Pòrtol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.