algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

El Suprem ordena embargar la Sala per un deute de 5.382 euros

L'Ajuntament no ha pagat els costs d'un judici que perdé el 1999

40216
L'Ajuntament haurà de decidir quins béns s'embarguen.

El Tribunal Suprem ha ordenat l'embargament de propietats de l'Ajuntament de sa Pobla per valor de 5.382 euros (895.000 pessetes) per l'impagament dels costos processals d'un judici que va perdre el 1999. Per una providència de la Sala Tercera del Suprem s'insta el Jutjat de primera instància de sa Pobla "per un error es refereix al Jutjat de Sa Pobla, que no existeix, en lloc del d'Inca" que enviï un agent judicial perquè dugui a terme l'embargament.

En la providència, datada el passat 12 de febrer, es demana que l'embargament no afecti serveis públics i es dóna l'opció que l'Ajuntament decideixi amb quins béns afrontarà l'embargament. La providència considera que ha transcorregut «en excés» el termini pel qual es va requerir a l'Ajuntament de sa Pobla perquè fes efectiu el pagament de taxació de costos. De fet, han passat tres anys des que el TS dictà sentència.

El 4 de setembre de 2001, el Suprem va enviar una providència a l'Ajuntament perquè afrontàs el pagament en vuit dies. La història de l'embargament es remunta l'any 1992. L'Ajuntament va aprovar l'ordenança fiscal de l'impost de construccions i instal·lacions d'obres i l'impost sobre vehicles. Cinc regidors del PSM van presentar un recurs. El 21 de juliol de 1999, una sentència del Tribunal Suprem va declarar la il·legalitat de les ordenances i que li reportaren uns ingressos de 130.419 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.