nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Francesc Antich inaugura el Congrés de Medi Ambient i Municipalisme

El president del Govern balear, Francesc Antich, inaugurà ahir horabaixa a Palma el Congrés de Medi Ambient i Municipalisme, que es perllongarà fins avui i en el qual participaren també la presidenta del Consell, Maria Antònia Munar, i Margalida Rosselló, consellera de Medi Ambient. El Congrés de Medi Ambient, organitzat per la Institució Joan Fuster, que presideix Carles Solà, té com a objectiu «ser un marc on els responsables de la política mediambiental dels ajuntaments» avancin «cap a una cultura ambiental compartida», que sigui capaç de construir un «paisatge humanitzat» i que sigui garant de la «sostenibilitat de l'entorn».

Per aquest motiu, des de la Institució Joan Fuster es volen «coordinar esforços» per lluitar contra les «agressions» que pateix la nostra terra i cercar «solucions en comú». En el congrés mediambiental hi participen prop de 300 representants municipals, institucionals i polítics, com també especialistes mediambientals, i suposa una continuació de les activitats de l'assemblea de regidors del País Valencià, Catalunya, la Franja, Andorra i l'Alguer.

En el congrés es duran a terme diversos tallers sobre ordenació territorial, fiscalitat, agendes 21 i educació ambiental. Amb posterioritat es farà un ple per avaluar les conclusions tretes en els tallers, als quals intervindran diferents autoritats en matèria mediambiental com Lluís Moragues, president de la Societat d'Història Natural. Així mateix, assistirà al congrés el vicepresident del Govern balear, Pere Sampol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.