algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Enderroquen l'antic hotel Alegre per convertir-lo en espai públic

L'immoble turístic ha estat cedit per un hoteler a l'Ajuntament

L'antic hotel Alegre de Cala Rajada, construït els anys cinquanta, serà enderrocat per donar pas a un espai públic que l'Ajuntament de Capdepera habilitarà com a zona verda i d'aparcament de vehicles. L'estat obsolet de l'immoble turístic ha estat la causa del seu esbucament, actuació que s'acordà per comissió de govern del passat 25 de febrer. Amb l'esbucament, el nucli antic de Cala Rajada, devora el moll, esdevindrà menys edificat i amb un major índex d'esponjament urbà.

La conversió del solar de l'hotel en un espai públic ha estat possible gràcies a la cessió que en féu un promotor particular a l'Ajuntament de Capdepera. Resulta que l'esmentat promotor va adquirir les places hoteleres de l'hotel Alegre, tal com es contempla al POOT i, en comptes de construir un bloc d'habitatges, va optar per cedir els terrenys a la Sala «amb la condició que esdevingués un espai públic lliure d'edificacions», ha explicat la regidora d'Urbanisme del Consistori, Joana Aina Flaquer Gabellí.

Tot plegat, ara la Sala estudia la possibilitat d'instal·lar-hi una àrea d'estacionament de vehicles per donar solució a la gran manca de llocs d'aparcament a Cala Rajada, matisà Flaquer. La superfície total del recinte turístic, el qual tenia també una piscina, abraça un solar de 617 metres quadrats amb un soterrani, una planta baixa i quatre pisos més. El soterrani té una superfície de 135 metres quadrats i les plantes un total de 1.512 metres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.