muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Excel·lent acollida de la «Guia dels Pobles de Mallorca» del municipi

Més de 300 persones ompliren l'església parroquial a la presentació

La presentació de la «Guia dels Pobles de Mallorca» dedicada al municipi de Santa Margalida es convertí dijous passat en un acte multitudinari a l'església parroquial de la Vila. Més de 300 persones s'interessaren per aquesta publicació que edita el Grup Serra sota la coordinació de Margalida Tur i el patrocini del Consell de Mallorca. Tur explicà la utilitat i practicitat d'aquestes guies que recullen informació que no es troba a altres llibres de text convencionals i va agrair la qualitat dels números publicats fins ara «per la gran qualitat dels nostres autors col·laboradors».

L'acte comptà amb la presència de la presidenta del Consell, Maria Antònia Munar; la directora de Publicitat i Vendes del Grup Serra, Carme Serra; l'autor de la guia, Antoni Mas, i el tinent de batle de Santa Margalida, Fèlix Estelrich. La presidenta del Consell, Maria Antònia Munar, va destacar que aquesta col·lecció posa a l'abast de tothom la realitat dels pobles de Mallorca, «no tan sols als ciutadans d'aquests pobles sinó també a la resta de l'illa, als residents i turistes».

Munar posà com a exemple que el volum dedicat a Santa Margalida que es presentava a l'acte «no només aprofundeix en les tradicions més típiques com la processó de la Beata, sinó que també explica altres fets i personatges singulars que són coneguts a Santa Margalida». La presidenta del Consell destacà que «només podem estimar allò que és nostre si ho arribam a conèixer profundament».

Obsequi  
Una persona major que era present a l'església parroquial s'acostà en acabar l'acte a la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, i en presència de la directora de Vendes del Grup Serra, Carme Serra, li va fer entrega d'un petit obsequi. Aquest regal consistia en una petita tauleta de fusta feta per ell mateix. Aquest senyor va voler agrair així la presència a la Vila per a aquest acte de la presidenta del Consell.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.