cielo claro
  • Màx: 22.59°
  • Mín: 13.08°
22°

Els amos de màquines de joc exigeixen responsabilitats al Govern

Dimarts estudiaran prendre mesures contra Interior per posar a l'abast de tothom les seves dades

El president de l'Associació d'Empresaris de Màquines Recreatives i d'Atzar de les Balears, Jaume Mairata, va demanar ahir al Govern balear que «depuri responsabilitats» per haver llençat a un contenidor de fems documents que contenien dades fiscals i empresarials de companyies del sector que havien pagat la taxa fiscal sobre el joc. Mairata, en nom del sector, va expressar que el succeït revelat dimecres a la llum pública per Diari de Balears ha fet que els empresaris de màquines recreatives i d'Atzar se sentin «indignats i molests» amb el Govern balear.

De fet, els representants del sector, va anunciar Mairata, tractaran el tema dimarts que ve a la reunió de la Junta Directiva i miraran si prendre mesures contra l'Executiu. Els representants del sector estaven especialment molests perquè el Govern, que ha obert una investigació interna, en posar els documents a la vista de tothom, ha revelat algunes dades fiscals i empresarials, com el llistat de clients dels contribuents.

La indignació del sector és tal, que Mairata va afirmar que «el que ha succeït és una barbaritat, és un absurd i és inconcebible. Això no té ni cap, ni peus, ni lloc per on agafar-lo. El Govern és culpable d'haver fet públics documents cofidencials». «Nosaltres som bons contribuents que pagam milers de milions de pessetes al tresor de la nostra Comunitat Autònoma, i el Govern ens fa això», va puntualitzar. L'associació d'Empresaris de Màquines Recreatives representa més d'un centenar i mig d'empreses.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.