algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Agafen una banda especialitzada en cometre assalts a camps de futbol

La Benemèrita ha detingut quatre persones que estaven implicades

La Guàrdia Civil ha desmantellat una banda delictiva que s'havia especialitzat a assaltar camps de futbol de l'Illa, sobretot a Binissalem, Santa Maria i Bunyola. D'un temps a aquesta part, la Benemèrita havia rebut nombroses denúncies per robatoris als vestidors i oficines dels camps de futbol de determinades localitats. Fa alguns dies una patrulla de la caserna de Binissalem va descobrir en una finca de Sencelles quatre vehicles robats i poc després es va relacionar l'aparició d'aquells turismes amb els assalts. De fet, els robatoris es perpetraven de matinada, quan no hi havia ningú jugant o entrenant als camps, i a bord de cotxes sostrets.

El matrimoni format per Juan Àngel H.C. i María del Carmen P.R. va ser arrestat per la seva presumpta implicació en els fets i els varen ser intervinguts objectes de dubtosa procedència i els ja esmentats quatre automòbils. L'endemà, dissabte, va anar detingut Antonio A.F. i ahir 'va caure' l'últim dels implicats, un constructor de Consell la identitat del qual no ha transcendit. Les fonts de la Comandància de la Guàrdia Civil consultades han explicat que a més de robar en camps de futbol, l'organització s'apoderava d'eines i material de construcció en obres de la Part Forana, que després venien a baix preu al constructor.

De moment els investigadors han aclarit nombrosos actes delictius i han confirmat que alguns dels robatoris en obres es varen produir a Marratxí i Santa Eugènia. En determinats «cops» l'import econòmic dels danys va superar de llarg al del botí obtingut, d'acord amb les mateixes fonts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.