algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
12°

La Policia cerca un segon implicat en el crim de la jove de Manacor

Un estranger podria haver participat en la mort de Vicky Keller

Les investigacions per aclarir l'assassinat de Vicky Keller a Manacor no estan encara tancades. La Policia cerca un home, del qui es pensa que el seu nom és Erick, que podria estar implicat directament en la mort de la jove belga. De les investigacions policíaques efectuades després de descobrir-se el cadàver de Vicky, en una finca de la zona de Son Talents de Manacor, es tenen fortes sospites que a més del company sentimental de la víctima, que continua ingressat a l'Hospital General, intervingué una altra persona en el crim.

De moment se sap que es tracta d'un ciutadà estranger, de nom Erick, que des d'uns 15 dies abans que tenguessin lloc els fets se l'havia vist amb la parella. A més, la intervenció directa d'una altra persona en la mort de la víctima pren força a partir d'altres dades. Per exemple, a la jove li ficaren grapades d'alfals a la boca, la qual cosa li provocà asfíxia que facilità la mort, a més que també aparegueren senyals d'estrangulament i no ha transcendit de manera oficial quina és la causa real de la mort després de la pràctica de l'autòpsia.

Per dur a terme l'acció de ficar alfals a la boca de Vicky sembla clar que es necessitaven més de dues mans, ja que en aquests casos la víctima es defensa de forma desesperada. L'altra dada que crida l'atenció és que en el lloc on es trobà el cadàver hi havia una espècie de cercle que es formà amb l'alfals esclafat i del mateix sortien dos caminets que es dirigien cap a la sortida del camp. En un principi podria tractar-se de la mateixa persona que caminà per dos camins, encara que tampoc no es descarta que es tracti de la presència d'una altra persona al lloc del crim. El comportament d'Erick des de la detenció del company de Vicky també ha aixecat sospites.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.