nubes dispersas
  • Màx: 17.58°
  • Mín: 8.69°
16°

La morta a Manacor era guia i «estava molt enamorada» del suposat assassí

Una amiga de la finada diu que Vicky Keler i el seu al·lot «estaven tot el dia dins l'habitació»

Vicky Keler era guia transferista de la multinacional Neckermann i «estava molt enamorada del seu al·lot», el presumpte assassí. Així ho va assegurar ahir Violeta Cayarga, una amiga i excompanya de pis i de feina de la jove assassinada dissabte a Manacor. Violeta Cayarga, visiblement emocionada per la mort violenta de la seva amiga, recorda que «la vaig conèixer a l'empresa fent feina a Neckermann. Ella va ser qui em va ensenyar la feina, qui em va explicar com es venien les excursions i tot. Vàrem viure juntes fins al mes de març de l'any passat fins que va demanar el trasllat i se'n va anar a Cala Millor».

L'amiga de Vicky Keler defineix la jove assassinada com «una persona alegre, sempre estava rient, era molt simpàtica». Violeta Cayarga, a més, va compartir pis també amb el presumpte assassí, de nacionalitat alemanya, ja que «ell s'estava traslladant a Mallorca i va viure un temps al nostre apartament». Segons la companya de Vicky Keler, «vaig parlar em poques ocasions amb ell. Ell no parlava ni l'espanyol ni l'holandès i jo parlava molt malament l'alemany». Així i tot, Violeta Cayarga el descriu com «un home petit que no era massa atractiu i que tenia una cicatriu a la cara». «A vegades quan parlava semblava violent, però és una impressió perquè no sé alemany i diuen que els alemanys parlen així», afegeix la companya de feina de Vicky Keler.

Sobre la relació que tenien entre ells, Violeta Cayarga explica que «sortien poc de marxa, al carrer. Estaven tot el dia dins l'habitació». A més, creu haver sentit de Vicky Keler que «feia dos anys que estaven junts. És a dir, que ara faria tres anys». Igualment, recorda que «Vicky em va dir que el seu al·lot tenia un fill». Sobre la vida que estaven fent actualment, Violeta Cayarga reconeix que no en sabia gaire, però recorda que «ell va fer feina també a l'empresa» i «el juliol o agost, la darrera vegada que vaig veure Vicky, a l'aeroport, on hi anam molt per fer feina, la vaig veure molt il·lusionada amb el seu al·lot i em va dir que ell feia comptes dedicar-se a llogar canyes de pescar a turistes».

Violeta Cayarga ha rebut la notícia de la mort de la seva amiga d'una manera inesperada. «Me'n vaig assabentar diumenge quan veia la tele i vaig sentir que era belga. Al principi vaig pensar que podia ser ella, però vaig creure que seria molta casualitat. Després, quadraven les dades. El seu al·lot era alemany i ella es deia Vicky».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.