algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

L'Ajuntament reclama una millora integral de l'estació del ferrocarril

L'Ajuntament reclama a Serveis Ferroviaris de Mallorca que envesteixi una millora integral de l'estació del tren. Els responsables municipals recriminen al Govern el fet que no s'hagin executat encara una sèrie d'obres en les quals el president Antich es va comprometre fa més d'un any. Entre aquestes se cita el canvi de barana que va de la rampa d'accés al baixador i la construcció d'una escaleta per millorar l'accés directe. A més, es reclama un millor manteniment de l'aparcament i les zones enjardinades.

D'altra banda, l'Ajuntament també vol que es retiri l'actual reixat que tanca la via i que sigui substituït per un altre de més consistent i mes integrat. El batle de sa Pobla, Jaume Font, considera prioritari millorar la imatge que ofereix l'estació del tren.

A més, Font recorda a SFM que hi ha una sèrie de trams de camins rurals que es varen destrossar pel pas de la maquinària pesant quan es feien les obres i que encara no s'han arreglat. Així mateix, a les voreres d'aquests camins hi ha munts de terra de les obres que ocupen finques privades. Font critica amb duresa el gerent de SFM, José Antonio Santos, quan diu que «sembla que no s'agafa seriosament l'estació de sa Pobla».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.