algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Estudien l'estat mental de l'alemany detingut per matar la seva amiga

S'ha decretat el secret del sumari, però es considera resolt

La policia està investigant l'estat mental de l'alemany de trenta-quatre anys d'edat que es troba detingut acusat de la mort de la seva al·lota, fet ocorregut dissabte a Manacor. El detingut continua retingut a la comissaria. La policia de la comissaria de Manacor va continuar ahir realitzant gestions sobre l'assassinat de Vicky Keler, la dona de nacionalitat belga de vint-i-sis anys d'edat que dissabte al matí va aparèixer morta en un descampat de la localitat. La jutgessa Cristina Pancorbo, titular del Jutjat d'Instrucció número quatre de Manacor, va decretar el passat dissabte el secret del sumari, mentre la policia continua investigant. Tanmateix, en mitjans policíacs el cas està resolt i es té clar que la víctima va morir a les mans del seu company sentimental, que possiblement la va estrangular per treure-li la vida.

El que ara s'intenta determinar és quin va ser el motiu pel qual la parella va mantenir aquesta discussió mortal. El presumpte assassí, Bernd Ecker, va ser localitzat minuts després que un veí de la localitat descobrís el cadàver de la víctima, a la zona de Son Talens. L'home va aparèixer nu, amb el cos embolicat en plàstics i paper higiènic. El germànic es trobava, segons van assenyalar fonts pròximes a la investigació, fora de si, i molt violent. Per això, una de les circumstàncies que es determinaran és si aquest individu té les facultats mentals alterades, o en canvi estava fingint quan va ser conduït per la policia a un centre mèdic perquè se li realitzàs una revisió.

No es preveu que aquest examen psiquiàtric es realitzi d'immediat, sinó una vegada que el detingut sigui posat a disposició judicial. D'altra banda, la policia va col·locar ahir un precinte a l'habitatge, situada a la zona de Cala Bona, que compartia la parella. Pel que sembla, aquest immoble va ser escorcollat per la policia a la recerca d'alguna pista. Alguns veïns de la zona es van mostrar sorpresos després de conèixer la mort de Vicky Keler i tots van coincidir a assenyalar que la parella passava desapercebuda.

De fet, la Policia Local de Son Servera no va tenir cap actuació en aquesta casa i no hi ha constància que la parella protagonitzàs algun episodi de maltractaments, ni que la víctima denunciàs la seva parella per agressió. Avui al matí està previst que es practiqui l'autòpsia al cadàver de Vicky Keler. Els primers indicis apunten que la víctima va morir estrangulada. Els forenses determinaran si la dona patí una agressió sexual abans de morir, i si aquella nit va prendre qualque droga o alcohol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.