algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
16°

Els venedors de caravanes diuen informar d'on es poden dipositar

El sector afirma que la llei permet estacionar els remolcs en finques

T. GARCIES. Santa Eugènia.
Les empreses dedicades a la venda de cases prefabricades i de caravanes asseguren que informen els seus clients d'on les poden posar legalment i que no els enganen. Així ho afirma Gabriel Cifre, de l'empresa Campernautic, que ha decidit enviar un escrit al batle de Santa Eugènia, Mateu Crespí, amb motiu de la campanya municipal iniciada per eradicar aquestes construccions del sòl rústic.

Cifre comenta que «moltes de les persones que adquireixen cases prefabricades ho fan directament a la Península, on es desconeix la legislació balear». En aquest sentit, diu que aquesta llei prohibeix la instal·lació, però de cap manera l'estacionament o el dipòsit amb caràcter provisional dels remolcs. Segons els empresaris, el batle Crespí, abans d'acusar de mentideres les empreses que venen aquest tipus de cases, hauria de saber com n'informen els seus clients, a quin tipus de casa es refereix la denúncia i estudiar cada un dels casos denunciats.

Cifre assegura que el fet que molts propietaris de remolcs els deixin als seus terrenys es deu al tancament del càmping de Muro, l'únic que hi havia en tot Mallorca. Així, des d'aquest sector també es critica la manca d'atenció del Govern vers aquest tipus de turisme de caravana, de classe mitjana alta i que gasta una mitjana de 1.500 euros per persona i viatge. Gabriel Cifre considera que s'està perdent un sector de turisme molt interessant i amb una font d'ingressos elevada. A més, assenyala que és un turista bla que «no necessita cap edificació per desenvolupar l'activitat, sinó que ho fa a l'aire lliure i sense danyar l'entorn».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.