algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Una al·lota belga és assassinada i apareix nua a una finca de Manacor

El seu company fou detingut després de passejar-se tapat amb paper higiènic

El cos sense vida d'una jove de nacionalitat belga, resident a Cala Millor i anomenada Vicky, va ser trobat ahir al matí en una petita finca situada molt a prop de l'hipòdrom de Manacor. El cadàver estava nu i a primera vista presentava signes d'haver estat estrangulat. La troballa la va efectuar el llogater de la finca, que va avisar un veí i aquest a la Comissaria del Cos Nacional de Policia. Abans de les deu del matí diverses dotacions, amb el cap de la Comissaria al capdavant, comparegueren a la propietat. En confirmar-se que es tractava d'una mort violenta, se'n va informar la titular del Jutjat d'Instrucció de guàrdia, que es va personar al lloc al voltant de la una del migdia.

Encara que en principi no es tenia constància que s'havia produït un crim, agents de la Policia Local de Manacor trobaren al carrer Colom un home de nacionalitat alemanya, anomenat Bernd Ecker, de 34 anys, que estava assegut a la vorera completament nu i amb el seu cos tacat de sang i embolicat amb plàstics i paper higiènic. Diversos veïns havien telefonat abans a la Policia Local, cap a les set del matí, per informar-la que un home deambulava pel barri de Fartàritx. Una patrulla va fer una batuda per la zona, i, com que no hi trobaren ningú, es va pensar que es tractava d'una falsa alarma.

Una altra telefonada semblant es va rebre una hora després, fins que a les 9.00 hores va ser localitzat. L'home va ser traslladat al PAC, on va ser atès. S'expressava en francès i deia frases sense sentit. Mentre eren al PAC, la Policia Local va ser informada per la Nacional de la comissió del crim, i els agents indicaren que en tenien un sospitós. Se'l va relacionar amb el crim, quedà detingut i fou traslladat als calabossos mentre es continuen practicant diligències. Efectius de la Direcció de Palma es desplaçaren ahir a Manacor per col·laborar en la investigació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.