nubes dispersas
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
11°

L'adaptació per a vianants del centre en revaloritza els locals comercials

La ciutat ha ressorgit com a punt d'interès per instal·lar-hi negocis

L'adequació per a vianants del centre comercial d'Inca ha revaloritzat el preu dels locals comercials. Els experts d'algunes agències immobiliàries consultades per Diari de Balears apunten que en aquests moments hi ha una gran demanda i hi ha una escassesa d'oferta de locals comercials en el centre de la ciutat. Els preus s'han elevat els dos darrers anys, però el tancament al trànsit de la zona ha incrementat aquesta tendència que demostra que Inca ha ressorgit com a centre comercial. Els agents immobiliaris consultats expliquen que hi ha gent de la comarca interessada a instal·lar el seu negoci a Inca.

En aquests moments, els negocis més sol·licitats són les botigues de roba i complements. En aquest sentit, el regidor de l'Àrea de Promoció de l'Ajuntament, Joan Rubert, assegurà que «malgrat els entrebancs i les pors inicials, el tancament al trànsit del centre ha estat un encert rotund». Rubert explicà que el centre s'ha convertit en un lloc per gaudir. Segons Rubert, en aquests moments, no hi ha escassesa de locals comercials al centre i reconeix que el que fa falta ara és intentar que la zona d'anar a peu sigui un espai molt més integrador i ple de vida.

En aquests moments, a la zona de vianants tan sols hi ha dos locals disponibles per a instal·lar-hi un negoci. Segons les immobiliàries, els locals més demandats són els que tenen entre 70 i 100 metres quadrats i el seu preu llogar oscil·la entre els 1.803 i els 2.404 euros al mes. En el cas de la compra de locals, els preus ascendeixen als 90.151 euros. Els agents immobiliaris apunten que l'escassesa de locals en el nucli possibilitarà que alguns negocis s'instal·lin a l'extraradi urbà, ja sigui a la zona de General Luque o a la Gran Via, on els preus dels locals són més assequibles. El lloguer d'un local als afores pot arribar a costar 420 euros. La creació dels aparcaments de la plaça Mallorca possibilitarà que l'avinguda dels Reis Catòlics també agafi vida.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.