algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.65°

El cadàver trobat a Salou pertany a Tamara, la nina desapareguda

Les anàlisis d'ADN confirmen que el cos és el de la petita

El cadàver trobat la setmana passada en un domicili de Salou (Tarragona) pertany a Tamara Navas Saldaña, la nina de 9 anys d'aquesta mateixa localitat i desapareguda el 3 de març del 2001, segons han revelat les anàlisis d'ADN fetes als laboratoris de la Guàrdia Civil a Madrid.

L'ADN de dues peces dentàries de la menor ha estat comparat amb mostres de l'ADN extretes de la saliva de la mare de Tamara "guardada a la Universitat de Granada i remesa als laboratoris de la Guàrdia Civil" a través del programa «Fènix». El resultat ha estat positiu, amb un marge de fiabilitat del 99'89 per cent (maternitat pràcticament provada), han informat fonts d'aquest Cos. La família de la nina va rebre ahir matí la notificació de la Guàrdia Civil que els ho confirmava.

El cos de la nina va ser trobat el passat 21 de febrer en un domicili del carrer Major de Salou (Tarragona), després que els veïns de l'immoble es queixassin de la mala olor que sortia de l'apartament de la planta baixa. Quan el personal de neteja va acudir al lloc, va trobar el cadàver d'una nina dins d'una bossa de plàstic, a damunt un llit. L'inquilí del pis, Joan Miquel Cerrillo, va ser detingut i va ingressar a la presó com a principal imputat en la mort de la menor. El mateix detingut havia donat permís perquè li netejassin la casa, fins i tot coneixent l'existència del cadàver tot i que insisteix que ell no va matar Tamara.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.