algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Ingressa a presó un home que va abusar d'una nina en una església

La menor, al principi, no digué res a la família per por de represàlies

Un home de 30 anys, de nacionalitat colombiana, ha ingressat a la presó de Palma acusat d'abusar sexualment d'una nina d'onze anys dins una església d'Alcúdia, segons varen confirmar ahir fonts judicials. La detenció la va dur a terme el passat dia 13 de febrer la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Pollença, però des de la Comandància de Palma no s'ha facilitat cap informació sobre això perquè la víctima és una menor. Malgrat tot, aquest diari ha pogut saber que el sospitós i l'al·lota varen coincidir a l'església en un moment en què no hi havia ningú prop d'ells. L'home, que no té antecedents policíacs a Espanya, es va apropar a ella i suposadament va començar a grapejar-la a les seves parts íntimes.

La menor va intentar escapar-se, però l'individu sembla que la va amenaçar i en va continuar abusant. Ni la família de la petita ni la Guàrdia Civil no varen tenir coneixement de l'ocorregut aquell mateix dia, ja que la menor va decidir callar per temor de represàlies. Tanmateix, el caràcter de la víctima va canviar de la nit al dia i els seus progenitors varen sospitar que alguna cosa li havia pogut passar. Al final, la menor va explicar el dramàtic episodi de l'església i els seus familiars varen interposar una denúncia a la caserna de la Guàrdia Civil. Els investigadors es varen entrevistar amb la víctima i varen provar d'esbrinar detalls sobre la descripció física del sospitós.

Les diligències es varen centrar en algunes persones que acudien al temple amb certa freqüència i poc després la Benemèrita va reunir indicis suficients per detenir el ciutadà colombià de 30 anys. L'individu va ser acusat d'un delicte d'agressió sexual a una menor i va quedar reclòs als calabossos mentre els funcionaris policíacs confeccionaven el corresponent atestat. Sobre la seva declaració no n'ha transcendit res, a causa de l'hermetisme de la Guàrdia Civil en tot aquest assumpte.

El que sí que se sap és que l'estranger va ser posat a disposició judicial dies després i va ser interrogat pel titular del jutjat d'instrucció número 1 d'Inca, que aquell dia estava de guàrdia. L'autoritat judicial el va interrogar sobre les imputacions que pesaven contra ell. El magistrat ordenà el seu ingrés a presó en considerar que existien indicis suficients per creure que era ell qui havia abusat de la nina el 13 de febrer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.