algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

El PP demana als bars que deixin de pagar la taxa per l'ocupació de la via pública

Considera que són objecte d'un «atracament»

LLUïS PLANAS. Sineu.
El Partit Popular, en l'oposició, ha instat els propietaris de bars i de restaurants a deixar de pagar la taxa municipal respecte de l'ordenança d'ocupació de la via pública. Després de demanar un informe jurídic sobre aquesta ordenança, els populars consideren que «l'aplicació que n'està fent l'equip de govern (SI i Grup Mixt) és un atracament als bars i als restaurants de Sineu».

L'ordenança fou aprovada pel mateix PP quan governava amb UM a l'Ajuntament, «però en el text es deixa ben clar que la quantitat de la taxa dependrà dels metres que s'ocupen i del nombre de dies per any que duri l'ocupació», diu Josep Oliver (PP).

L'equip de govern actual aplica l'ordenança multiplicant el nombre de metres ocupats per 360 dies sense tenir en compte el nombre de dies en què realment s'ocupa la via pública. Els propietaris dels bars expressaren ahir que, abans de prendre cap tipus de mesura, esperaran que el batle, Andreu Matas (SI), respongui les peticions de revisió de l'aplicació de la taxa que li feren fa quinze dies.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.