algo de nubes
  • Màx: 11.89°
  • Mín: 7.47°
11°

CCOO insta el sector joier que signi el preacord amb Majorica

El sindicat de Comissions Obreres insta el sector de joieria de Majorica que s'adhereixi a la resta de treballadors en el preacord assolit per comitès, sindicats i direcció de l'empresa perlera. CCOO ha manifestat que «ens sap molt de greu que la no incorporació dels treballadors de joies a una mesa global els hagi portat a una situació de bloqueig i, especialment, en la utilització de desqualificacions malintencionades, que únicament serveixen per dividir els assalariats de Majorica».

A més, el sindicat expressa que «ens preocupa que, per manca d'arguments consistents que expliquin el seu poc avanç en el llarg període de negociació, s'utilitzin temes que ja estan incorporats en la majoria de les negociacions de processos de reestructuració d'empreses, com ara el cànon sindical. Quota de la qual ja s'ha informat prèviament el conjunt dels treballadors de perles i tendes en el decurs de les assemblees informatives».

També Comissions Obreres ha volgut fer una «crida a la reflexió, en el sentit que tots lluitam per un objectiu comú, garantir la continuïtat industrial i els llocs de feina de Majorica, perquè les negociacions no es vegin obstaculitzades per intercanvi de crítiques entre sindicats».

Així, José López, delegat de Comissions Obreres a Manacor, va expressar que «UGT i el sector de joieria s'estan equivocant i els treballadors hauran de reconsiderar el perill que corren de quedar fora de l'acord i haver d'acollir-se a la indemnització de vint-i-dos dies a l'any, quan nosaltres hem pactat ja els 45 dies a l'any».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.