cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.56°
10°

Rotger prendrà mesures per evitar la venda de drogues a un institut

El PSM insta el batle a agilitar els tràmits per barrar el centre

El batle Pere Rotger (PP) es va comprometre al ple municipal d'ahir a agilitar els tràmits que permetran el barrat de l'IES Pau Casesnoves, després que la Policia hagi detectat problemes de venda de drogues a l'exterior del centre. Durant la sessió plenària, el PSM va recordar al batle que el passat setembre es va comprometre a cedir a l'institut part dels terrenys de la futura plaça Lompoc. «La cessió d'aquests terrenys», va explicar el regidor del PSM Antoni Rodríguez, «permetrà a la Conselleria d'Educació barrar la part posterior de l'institut», actualment mal tancada i delimitada amb barreres.

Rodríguez va explicar que Educació s'ha compromès a tancar correctament la zona en el moment en què, un cop cedits els terrenys, se li comuniqui amb exactitud per on ha de fer-ho. La importància de tancar correctament l'institut s'ha posat especialment de manifest després que la Policia Local ha detectat venda de drogues a l'exterior del centre, just a la zona mal tancada. El regidor de Policia, Juan Deus, va explicar que els agents municipals controlen la zona des del passat mes de desembre.

A més, Deus va precisar que, en diverses ocasions, s'ha detectat venda de drogues a l'exterior del centre «i hem hagut d'actuar». Així mateix va manifestar que actualment la Policia controla la zona cada dia. Per altra banda, al ple d'ahir també es va aprovar l'adjudicació a l'empresa Ferroser del servei de neteja viària. Aquesta adjudicació va ser aprovada amb els vots en contra de tots els grups de l'oposició (PSOE, PSM, Independents d'Inca). Tots aquests varen coincidir a assenyalar que «la municipalització d'aquest servei hauria estat més barata i hauria assegurat la qualitat de les tasques».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.