algo de nubes
  • Màx: 18.48°
  • Mín: 13.93°
18°

La cessió de terrenys de l'hospital està paralitzada des de fa vuit mesos

Rotger i Salom s'han posat en contacte per desbloquejar l'assumpte

La cessió dels terrenys per al futur hospital d'Inca porta més de vuit mesos pendent de tràmits burocràtics. El batle, Pere Rotger, i la consellera de Sanitat, Aina Salom, s'han posat en contacte per tractar de desbloquejar-los. En un ple duit a terme el mes de maig passat, l'Ajuntament d'Inca va aprovar per unanimitat la cessió definitiva i gratuïta dels terrenys del futur hospital a la Tresoreria General de la Seguretat Social, dependent del Ministeri de Treball. Tots els partits votaren a favor de la cessió, tot i l'existència d'un informe desfavorable de la secretària de la Corporació per tractar en el procediment els terrenys com a bé patrimonial en lloc de domini públic.

No obstant això, han passat vuit mesos des de l'aprovació i la Tresoreria General no ha comunicat encara a l'Ajuntament si ha de corregir el procediment, ni ha avisat el batle Rotger per escripturar el canvi de propietat. A principis del 2002, quan el Govern assumí les competències de Sanitat, el batle va remetre una carta a la consellera en la qual s'oferia per agilitar els tràmits. «Com encara no hem rebut resposta de la Tresoreria, em vaig dirigir a la consellera per consultar-li si, un cop transferides les competències, era possible revocar la decisió del ple i cedir directament els terrenys a la Comunitat Autònoma», va dir Rotger.

La setmana passada la consellera va contestar la carta del batle anunciant-li que els serveis jurídics de la Conselleria estan estudiant la seva proposta. Per altra banda, Rotger va assegurar que deixa en mans del tècnics especialistes totes les modificacions que creguin que s'han de fer al projecte de l'hospital redactat per l'Insalud.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.