algo de nubes
  • Màx: 19.78°
  • Mín: 12.82°
19°

La secció etnològica del Museu de Mallorca obre tres noves sales

Damià Pons va visitar ahir la important reforma

La secció etnològica del Museu de Mallorca, que té la seva seu a Muro, s'ha ampliat amb tres noves sales d'exposició que permetran augmentar el volum de les col·leccions exposades, amb més material que fins ara estava emmagatzemat per falta d'espai. El conseller d'Educació i Cultura del Govern, Damià Pons, visità ahir les instal·lacions aprofitant la festivitat de Sant Antoni a Muro, acompanyat pel batle, Miquel Ramis. La Conselleria ha finançat aquestes obres de restauració de l'edifici amb un cost d'uns 7 milions de pessetes "42.070 euros" que, segons el director de la secció del Museu, Guillem Rosselló, «han significat canviar per complet l'aspecte de tota la secció i donar una nova imatge a les col·leccions, després d'haver tingut tancat l'edifici des del mes d'agost passat».

Aquesta reforma s'ha pogut dur a terme després de fer-se, l'any passat, una restauració de la coberta de l'edifici, que estava seriosament danyada i produïa filtracions. En aquesta intervenció s'invertiren més d'11 milions de pessetes. A més de l'obertura de tres sales noves, dedicades a la història de la indumentària i als estris infantils i d'higiene corporal, s'ha executat una remodelació completa de les instal·lacions que ha suposat la renovació d'elements d'exposició com ara vitrines, enllumenat i retolació de les sales.

Tant el conseller Damià Pons com el batle Miquel Ramis i el director de la secció, Guillem Rosselló, varen parlar durant la visita de la necessitat d'aprofitar aquesta nova etapa de l'edifici, per tal d'augmentar les activitats i serveis d'aquesta secció etnològica del Museu de Mallorca, i per afavorir la seva difusió al públic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.