algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Un home mor en una col·lisió frontal entre dos cotxes a la sortida de Palma

Julio Colom finà a la carretera de Manacor i un altre conductor va resultar ferit

Julio Colom Lladó, un conductor de 42 anys, va morir la mitjanit d'ahir en una col·lisió frontal entre dos cotxes que es va registrar a la carretera de Manacor, a prop de Casablanca, i que es va resoldre amb un altre implicat ferit lleu. Des de l'Oficina Perifèrica de Comunicació (OPC) de la Guàrdia Civil de Palma es va informar que el sinistre va ocórrer a les 00.20 hores en un tram recte de la C-715, que enllaça Palma i Cala Rajada.

A l'altura del quilòmetre 9-400 un Renault Megane conduït per la víctima va perdre el control per causes que es desconeixen i pareix que va sortir de la carretera momentàniament. El conductor, per evitar bolcar a la vorera, va pegar un cop de volant i va tornar al seu carril, però tot seguit va tornar a tenir problemes i es va estavellar frontalment contra un Peugeot 306, conduït per Cristóbal A.M., de 27 anys d'edat.

El turisme de Julio Colom va sofrir abundants danys materials i l'home va quedar en estat crític a conseqüència de les gravíssimes lesions que presentava. Els serveis d'emergència, tot just tenir coneixement de la col·lisió, es desplaçaren amb urgència al punt quilomètric del sinistre, però els sanitaris només pogueren confirmar la mort de l'home de 42 anys. L'altre conductor va ser evacuat a un centre hospitalari, però el seu estat no és preocupant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.