algo de nubes
  • Màx: 19.74°
  • Mín: 12.82°
19°

L'EMT presenta sis autobusos elèctrics, dos destinats per al centre

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) va presentar ahir sis noves unitats d'autobusos elèctrics, dues de les quals seran destinades a la línia del nucli històric de Palma, «tan aviat com acabin les obres del centre», segons va explicar el batle Joan Fageda. Amb aquestes sis incorporacions, la flota d'unitats elèctriques ascendeix a vuit i està previst que assoleixi les dotze, per la qual cosa Palma es convertirà en la ciutat espanyola amb major nombre d'autobusos no contaminants.

El president de l'EMT i tinent de batle d'Economia, Pedro Àlvarez, va assenyalar que cada un dels autobusos presentats costa 150.253'03 euros (25 milions de pessetes), encara que a causa del seu escàs consum energètic «pot amortitzar-se en un any i mig».

L'EMT espera assolir una flota de 150 unitats, entre elèctrics i de combustible convencional, que permeti reduir la freqüència global de totes les línies a un màxim de 15 o 20 minuts, va afegir Alvarez, qui també va avançar el trasllat de la parada de la plaça de la Reina al carrer Antoni Maura a fi d'evitar que conflueixin en aquesta intersecció més de dos autobusos articulats. La nova línia del centre històric entrarà per Conquistador, passarà per Cort i Colom, recorrerà les Avingudes i accedirà de nou al centre des del passeig Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.