algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

Un catamarà de 10 metres s'enfonsa al port d'Andratx per un incendi

Els efectius d'emergències evitaren que les flames s'estenguessin

L'incendi d'un catamarà que es trobava amarrat a la bocana del port d'Andratx va provocar ahir a la nit l'alarma dels veïns, que temien que les grans flamarades s'estenguessin a altres embarcacions i algú resultàs ferit. Devers les deu de la nit el COS (l'emissora) de la Guàrdia Civil i el centre d'emergències del 112 varen començar a rebre telefonades que asseguraven que un vaixell estava embolicat en flames entre el moll exterior i l'escullera del Club de Vela.

Es dóna la circumstància que nombroses persones havien acudit a presenciar l'arribada dels Reis Màgics i alguns d'ells, que encara es trobaven per la zona, varen ser testimonis d'aquell esglaidor incendi. El catamarà Mousetrap, de bandera britànica i uns deu metres d'eslora, estava fondejat sense tripulació i malgrat el ràpid desplegament d'efectius d'auxili es va enfonsar en aquelles aigües.

Al dispositiu hi varen participar agents de la Guàrdia Civil, de la Policia Local, els bombers i una embarcació amb base a Port Portals de Salvament Marítim. A més, dos particulars varen cedir els seus vaixells perquè els funcionaris poguessin apropar-se al Mousetrap i combatessin les flames des de menor distància, encara que al final la iniciativa no va ser suficient i la nau britànica va sotsobrar a uns 300 metres de la costa, davant la mirada de desenes de curiosos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.