algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

La distribució de fuel es reduí a la meitat per les protestes a CLH

Els treballadors varen retardar la sortida dels camions a Son Banya

La meitat dels camions (uns 40 diaris) que distribueixen combustible a les benzineries de Mallorca després de carregar a la seu de la Companyia Logística d'Hidrocarburs (CLH) de Son Banya va quedar ahir inoperant i no va poder complir amb els lliuraments, segons va confirmar a aquest diari el portaveu d'UGT, Pedro Bennásar. «Els culpables no vàrem ser nosaltres, però per diverses raons, la meitat del combustible va quedar a Son Banya, el que pot repercutir al servei de les gasolineres, sobretot, de la Part Forana», va explicar el dirigent sindicalista.

Un grup de 30 treballadors es va concentrar ahir a la seu de CLH a Son Banya vigilats per dos cotxes de la Policia Nacional. No es varen registrar incidents, malgrat el fet que els treballadors varen interrompre la circulació dels camions per dialogar amb els conductors i explicar-los els motius de la vaga. «No volem perjudicar ningú, però tenim motius perquè CLH s'adoni que no pot continuar ignorant-nos», va dir Bennàsar.

La patronal de gasolineres, d'altra banda, va reiterar que la vaga, la primera tanda de la qual conclou avui, «no ha alterat el normal subministrament de benzines a Palma». Tanmateix, dos vols amb destinació a Alemanya operats per Hapag Lloyd i altres a la Península varen registrar retards de fins a una hora per la vaga a CLH. Així, el tercer dia de conflicte començà a notar-se a les instal·lacions aeroportuàries de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.