algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

L'autòpsia revela que la jove morí estrangulada i per un cop al cap

Els forenses creuen que l'agressor l'asfixià i després la copejà

Els metges forenses Julio López Bermejo i Antonio Siquier varen practicar ahir l'autòpsia al cadàver de Sandra González Aguilera, la jove de 22 anys d'edat que va morir a les mans del seu al·lot, qui després va intentar suïcidar-se. Els forenses varen arribar a la conclusió que va existir una doble causa de mort: asfíxia i traumatisme cranial. L'autòpsia va revelar que la víctima va ser estrangulada per l'agressor, i que a més presentava una fractura cranial, a la zona occipital dreta, també mortal. Així mateix, el cadàver presenta un hematoma al front, que bé va poder ser per un altre cop directe o per una caiguda.

Tanmateix, al marge que la causa de la mort és clara, el que l'autòpsia no ha pogut determinar és la freqüència dels fets. Els metges no saben si l'agressor primer va estrangular la víctima amb les seves mans i després la va copejar amb la maça fins a matar-la, o va ser a l'inrevés. De tota manera, els forenses s'inclinen per la primera possibilitat. Així mateix, la jove també presentava alguns hematomes als braços i avantbraços, però els forenses no creuen que tinguin l'entitat suficient per considerar que es tracten lesions de defensa.

Els metges han demanat que s'analitzi la sang de la víctima per comprovar si va prendre alguna substància estupefaent o alcohol. La família de Sandra va conèixer ahir el resultat de l'autòpsia. El pare es va desplaçar al Jutjat d'Instrucció número 4 de Palma per tramitar els permisos per enterrar el cadàver. «La meva dona continua molt malament. Han hagut d'injectar-li diversos sedants». La família està cercant un advocat perquè la representi a com acusació particular. Respecte al detingut, Alberto López, continuava ahir ingressat a l'Hospital General de Palma. S'espera que avui sigui posat a disposició judicial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.