nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.66°

El batle paralitza les obres de les noves cotxeres d'Aumasa a sòl rústic

Perilla el trasllat de l'empresa fora del centre urbà

La instal·lació de les cotxeres de la polèmica empresa d'autocars Aumasa a uns terrenys rústics del Pla de Son Mas de Manacor està en perill. La forta oposició política, sobretot del PSM i del PSOE, com també veïnal, a la intenció de voler sol·licitar la declaració d'interès general d'aquest solar, s'ha vist ara recompensada amb l'obertura d'expedient d'infracció urbanística per part del batle i delegat d'Urbanisme de Manacor, Miquel Riera (ALM-UM).

D'aquesta manera, les obres de construcció de les naus que acollirien la flota d'autocars s'han vist paralitzades. Les actuacions executades fins aleshores per l'empresa privada consistien en un gran moviment de terres, quan només estava permès tancar la parcel·la. Amb la qual cosa, l'expedient d'infracció urbanística i l'ordre de paralització de les obres, frustra la sortida de les cotxeres d'Aumasa fora del nucli urbà de la localitat i per tant, també ensorra les aspiracions de molts veïns de la barriada de Sa Torre que des d'anys suporten les molèsties dels autocars.

La sol·licitud d'interès general ha dividit també el pacte de Manacor. Mentre el PSM, més proper al GOB i veïns en contra, s'oposa a la declaració, el batle i AIPC en són partidaris. El PSOE, ara a l'oposició, també ha criticat el trasllat de la flota d'Aumasa a sòl rústic. Tot resta pendent d'una decisió política. Tanmateix, l'expedient d'infracció urbanística obert a Aumasa és un dels tants informes desfavorables que acumula l'empresa al llarg d'aquests darrers anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.