cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.26°

PSM i PP esperen la resposta de Camper sobre el camí d'Orient

Els partits han consensuat unes propostes per canviar-ne el traçat

La firma de calçat Camper, mitjançant la seva empresa filial Cartago, SA, contestarà durant les pròximes setmanes a la proposta feta per l'equip de govern a l'Ajuntament d'Alaró (PSM-PP) per modificar el conveni, signat el passat mes de març, que implica el canvi de traçat del camí vell d'Orient al seu pas per les cases de Son Fortesa, on la firma té previst instal·lar la seva seu corporativa. Els dos partits integrants del pacte de govern, després d'una sèrie de discrepàncies entre ells i d'un cert rebuig popular contra el conveni signat amb l'empresa, consensuaren abans de Nadal una proposta de modificació després que setmanes abans la pròpia empresa es mostràs favorable a establir-hi canvis.

El canvi substancial i que l'empresa acceptarà amb seguretat, consisteix en el fet que el camí d'Orient mantindrà la seva titularitat pública i no passarà així a mans privades. L'empresa, no obstant això, manté la seva intenció que el camí es tanqui al trànsit de vehicles al seu pas per les cases de Son Fortesa i que es converteixi el tram en un pas amb servitud per a vianants. L'acord haurà d'arribar, doncs, sobre les possibles opcions que es plantegen per modificar el traçat del camí en aquest tram.

A les negociacions també s'haurà d'establir quin destí es donarà definitivament als terrenys del costat de Son Fortesa on es troba l'actual depuradora municipal, que pròximament serà desmantellada. Amb tots aquests punts a tractar, pot ser que el conveni, mitjançant el qual l'Ajuntament d'Alaró va rebre de Camper l'antiga fàbrica de Can Beia on es troba l'actual exposició commemorativa del centenari d'electricitat, hagi de ser redactat de bell nou. Els responsables municipals mantenen des del passat estiu contactes amb els responsables de l'empresa per arribar a un acord i, tot i la predisposició de les dues parts, no es pot descartar que el conveni no es compleixi en la seva totalitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.