algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

El municipi realitzarà obres que passen dels tres milions d'euros

La construcció d'una escola a s'Illot és l'actuació més important

La construcció d'un nou centre d'educació pública al nucli costaner de s'Illot i la reforma de la instal·lació elèctrica, contra incendis i calefacció de l'institut d'ensenyament secundari Mossèn Alcover de Manacor representen els dos principals projectes que ha aprovat l'Ajuntament de Manacor. És precisament la construcció d'una escola d'educació infantil i primària a s'Illot, amb una partida pressupostària que puja a 1.575.853'74 euros (262.200.000 pessetes), la inversió més substanciosa de totes les millores de les quals serà objecte enguany el municipi de Manacor. Les actuacions arriben a un import de fins a 3.642.133 euros (uns 606.099.106 pessetes).

Així mateix, el Consorci Mirall-Manacor ha adjudicat les obres d'urbanització de la segona fase de la ronda del Port, concretament en el tram que va des de la rambla del Rei en Jaume a l'avinguda Mossèn Alcover, una actuació també milionària que s'apropa al milió d'euros (més de 140 milions de pessetes). Aquesta important obra disposa d'un termini d'execució de sis mesos i l'empresa que la durà a terme és Melchor Mascaró S.A.

La pavimentació i dotació de serveis d'un tram de la rambla del Rei en Jaume de Manacor, la qual té un termini d'execució de cinc mesos, té un pressupost de 295.818'16 euros (49.220.000 pessetes). Així mateix, la rehabilitació i pavimentació del camí de ses Pedreres representa una altra de les millores en les infraestructures de la localitat. La mateixa empresa constructora serà l'encarregada de realitzar les obres d'acondiciament, tal com vénen definides en el projecte redactat per l'enginyer de Camins, Canals i Ports, Rafel Rosselló.

La pavimentació del camí de sa Marineta es durà a terme també segons el projecte redactat per aquest enginyer i en un termini d'onze dies. Altres obres de millora adjudicades per l'Ajuntament de Manacor són la instal·lació de l'enllumenat de Cala Murada i la substitució de l'enllumenat del camp de futbol de can Frau.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.