algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Son Llàtzer deixa Manacor amb la meitat del personal de radiologia

La Fundació Hospital de Manacor es troba, a hores d'ara, amb la meitat de radiòlegs de la plantilla a causa del transvasament del personal sanitari d'aquest centre cap a l'inaugurat Hospital de Son Llàtzer. Sobre el descens de radiòlegs a Manacor, el director adjunt de l'àrea assistencial de la gerència de la Fundació, José María Corrales, ha confirmat aquest extrem i «des del passat 10 de desembre, tan sols comptam amb tres radiòlegs del total de sis que hi havia abans. No obstant això, en aquests moments ja en tenim quatre i estam a punt de completar la plantilla amb la contractació de dos professionals més».

Corrales va argumentar que els metges s'han s'han traslladat a l'Hospital Palma II perquè viuen a Palma i d'aquesta manera, s'estalvien dues hores de viatge per carretera. A més, en el centre hospitalari de Son Llàtzer existeixen més possibilitats de millorar a nivell professional». Un dels exemples que exposa Corrales és que «a Son Llàtzer es pot realitzar una ressonància magnètica o una radiologia intervencionista, proves que no es poden dur a terme a Manacor. La qual cosa no implica que a la Fundació Hospital estiguem infravalorats perquè també podem realitzar moltes d'altres actuacions, apunta el director adjunt.

A més, Corrales negà que aquesta nova situació, per l'obertura del Palma II, hagi augmentat la llista d'espera, «de fet, no s'ha alterat malgrat tinguem un nombre inferior de radiòlegs, tot gràcies al sobreesforç del personal de l'Hospital de Manacor».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.