nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
20°

Tres al·lotes i dos al·lots són els veremadors elegits per a les festes

Ja estan preparats. Catalina Carbonell, Joan Manel Ramis, Omayra Fiol, Aina Sánchez i Miquel Ripoll són els cinc al·lots triats enguany per representar els papers de veremadors a les Festes des Vermar de Binissalem, que ee celebraran el darrer cap de setmana de setembre. Tots ells, de 16 anys, foren elegits dissabte passat d'entre un grup de 22 candidats mitjançant la votació d'uns 155 joves del poble de 14 a 25 anys. Així, foren escollits com a representants d'una de les festes més reconegudes del Raiguer, per la qual cosa declararen sentir-se «molt orgullosos».

Catalina Carbonell, escollida veremadora major per votació popular, afirmà que «és un gran privilegi representar aquest poble en unes festes tan destacades». Així mateix, a l'hora de parlar dels motius que la impulsaren a presentar-se a aquest càrrec, afirmà que «va ser la meva germana qui va insistir que m'hi presentàs, perquè aquesta oportunitat només se't presenta una vegada a la vida».

De la mateixa manera, els altres escollits afirmaren tenir també algun parent, ja sigui germà o familiar pròxim, que ha estat elegit veremador en alguna ocasió, la qual cosa els motivà a presentar-se a l'elecció. A partir d'avui, els al·lots han de preparar les activitats que han de fet fins a l'acabament de les festes. El primer acte serà el de convidar les autoritats del Govern, per a la qual cosa confessen «sentir una mica de vergonya». Per a aquest acte ja duran els vestits típics de veremadors que han lluït els seus predecessors, i que són propietat de l'Ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.