muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

El nou equip de govern anul·larà la normativa urbanística d'UM i PP

Els Independents n'hauran de negociar amb Llull una nova redacció

El nou equip de govern de l'Ajuntament de Sineu, format pel grup Sineuers Independents i per la membre del grup mixt, anteriorment al PP, Apol·lònia Llull, té previst en el pròxim ple de dia 29 procedir a l'anul·lació de les Normes Subsidiàries aprovades per l'antic equip de govern (PP-UM). La redacció de la nova normativa urbanística es convertí en aquests dos darrers anys en un autèntic cavall de batalla de la política municipal i en una de les raons que els Independents esgrimiren per presentar la moció de censura contra Josep Oliver (UM).

Sineuers Independents, aleshores a l'oposició, hi presentà nombroses al·legacions en el seu moment i acusà l'equip de govern de realitzar diferents canvis a la normativa urbanística per afavorir militants d'Unió Mallorquina i empreses vinculades. La modificació més criticada fou la requalificació de 16.000 metres quadrats de la finca rústica de la Torre de can Font perquè una empresa privada pogués edificar-hi habitatges per a joves, que segons els Independents era una operació «per donar satisfacció als interessos especulatius d'una promotora vinculada a UM».

No obstant això, els Independents hauran de negociar amb Apol·lònia Llull la nova redacció urbanística, ja que ella va manifestar expressament davant notari, en el moment de donar suport a la moció de censura, que no estava d'acord amb les crítiques a aquest conveni d'habitatges per a joves i que creia que l'antic equip de govern, especialment UM, hi havia fet una bona negociació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.