algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

La Policia investiga dos focs en un dia a un hotel de Camp de Mar

Existeix la sospita que els sinistres podrien ser d'origen intencionat

La Policia Local d'Andratx està investigant dos incendis registrats en 24 hores en un complex hoteler de Camp de Mar que podrien haver tingut un origen intencionat, segons els primers indicis. L'hotel, de la cadena Riu, ja va ser desallotjat en la nit del passat divendres al voltant de les deu i mitja de la nit, quan es detectà fum en la quarta planta de l'edifici. Tres pisos foren evacuats per evitar que els turistes patissin problemes respiratoris i sis patrulles de la policia i els bombers varen dur a terme el desallotjament, que va transcórrer de manera ordenada encara que amb el lògic nerviosisme.

Els estiuejants esperaren al carrer que la situació tornàs a la normalitat i els empleats del recinte empraren en els primers moments del sinistre extintors per controlar les flames. Quan tot retornà a la normalitat, es comprovà que una dependència on s'acumulaven tovalloles havia estat el punt d'inici del foc, que s'atribuí aleshores a un curtcircuit.

Això no obstant, la tranquil·litat durà poc temps en el complex de Camp de Mar. A les 22.30 hores del dissabte el garatge ubicat vora les pistes de tennis de l'hotel va ser escenari d'un nou sinistre, aquesta vegada més sospitós que l'anterior. Diversos turismes estacionats a l'interior resultaren danyats de diversa consideració i un vehicle de marca Suzuki quedà completament calcinat. L'aparcament és usat pels empleats de l'establiment hoteler i per guardar cotxes de lloguer.

El sostre i les columnes quedaren completament ennegrides, amb una gruixada capa de sutge, i les elevadíssimes temperatures que s'assoliren també provocaren despreniments al sòtil. El director de l'hotel va ser informat d'immediat d'aquest nou incident i en estar tancat el quarter de la Guàrdia Civil es desplaçà fins al lloc la Policia Local d'Andratx, on interposà una denúncia per danys intencionats. Altres propietaris de cotxes afectats optaren per adoptar la mateixa resolució. Tot i que aquest cos s'ha fet càrrec de les diligències del cas, encara queden punts obscurs per resoldre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.