nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Veïns i empresaris de Torrenova denuncien la degradació de la zona

La prostitució i el vandalisme provoquen molèsties als residents

Veïns i empresaris de Torrenova han denunciat la degradació que pateix aquesta zona i la constant pèrdua de qualitat de vida que sofreixen a causa de l'increment de la prostitució i del vandalisme. En el decurs d'una roda de premsa duita a terme a l'hotel Comodoro, els representants de l'Associació de Veïns de Torrenova Alta no dubtaren a assenyalar que «el problema és Punta Balena, que s'ha convertit en un bordell». A més, aquest sector tan popular de les nits de Magaluf és un focus de «gats, drogues i prostitutes».

Les principals queixes dels residents es deuen al fet que durant la nit es produeixen destrosses a les tanques dels xalets, llancen pedres a les portes i finestres i amb prou feines deixen dormir. El malestar dels veïns incrementa en saber que determinades empreses recullen turistes de zones com el Port de Pollença o Cala Millor per realitzar la denominada «ruta bakalao» a Punta Balena.

Els afectats, a més de reclamar més presència policíaca i que els agents «no siguin tan permissius», els veïns critiquen que la batlessa, Margarita Nájera, no vulgui afrontar amb valentia aquest problema: «La batlessa només està per penjar-se medalles». El president dels taxistes de Calvià, Matías Cantarero, criticà que «Punta Balena es ven com una atracció, un lloc per beure i fer sexe a la platja».

Els taxistes són un dels col·lectius més perjudicats pels cops que sovint reben els vehicles per part de joves beguts. El director de l'hotel Comodoro, Sebastià Ramon, lamentà que cada matí ha de fer netes les voreres i les zones verdes embrutades durant la nit per evitar les queixes dels hostes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.