algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Detingut un home per abusar de la filla de la seva parella des dels 8 anys

La jove, major d'edat, es decidí a denunciar els fets després de partir de casa

Un home d'una cinquantena d'anys va ingressar ahir a la presó de Palma acusat d'abusar sexualment de la filla de la seva companya durant deu anys. Segons diverses fonts, la víctima va abandonar el domicili familiar fa prop d'un mes, quan ja tenia divuit anys d'edat, perquè la situació se li feia insostenible. No obstant això, dimarts la seva mare i el detingut l'acompanyaren al PAC per tractar els problemes d'asma que ella patia i, mentre esperaven, l'home li va demanar que tornàs al domicili familiar, però ella s'hi va negar. Ell hi insistí reiterades vegades i la discussió va pujar de to, fins al punt que ella va confessar que no volia tornar per temor de no tornar a patir abusos sexuals.

Davant la gravetat dels fets, des del mateix PAC es va avisar el 092, que immediatament va enviar una patrulla al centre per tal d'acompanyar la jove a Comissaria. D'acord amb la seva declaració, el company sentimental de la seva mare va començar a tocar-la quan tenia vuit anys. Als deu anys la situació va canviar, perquè el suposat violador va ingressar a la presó de Palma durant dos anys per complir una condemna. En sortir-ne, però, el detingut va passar dels tocaments a la penetració, sempre, quan la mare de l'al·lota no hi era.

La situació es repetia contínuament i ella no s'atrevia a denunciar-lo, per la qual cosa quan va fer devuit anys va decidir anar-se'n de casa, pensant que així la situació arribaria a la fi. Davant de la idea de tornar a estar a la casa d'ell, però, la por li tornava a omplir el cos. Diversos agents de la Policia Local de Palma iniciaren una investigació per tal de determinar la veracitat dels fets, alhora que realitzaven a la jove un examen mèdic per detectar si tenia lesions.

Igualment, un equip de psicòlegs va parlar amb la denunciant, l'estat anímic de la qual és molt delicat. Després, una patrulla de la Policia Local detingué l'acusat, que ahir negà els fets davant del jutge de Guàrdia. No obstant això, aquest va considerar que hi havia prou proves que l'inculpaven, i va ordenar ahir el seu ingrés a la presó.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.