algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Detingut un «correu» a Son Sant Joan amb vuit pilotes de cocaïna

El sospitós transportava la meitat de la substància als intestins

Un jove de nacionalitat nigeriana ha estat detingut per agents del Cos Nacional de Policia de la comissaria de l'aeroport. Al jove li varen ser intervingudes quatre «pilotes» de cocaïna que duïa amagades entre el seu equipatge i unes altres quatre que tenia a l'interior dels seus intestins. La detenció es va dur a terme pels funcionaris a mig dematí del passat dissabte quan el jove es disposava a passar el control policíac per entrar a la zona d'embarcament. Els policies varen sospitar d'ell perquè segons el passaport que va presentar el detingut era de nacionalitat nigeriana però, d'acord amb una carta d'identitat que tenia, el jove hauria nascut a Sierra Leona.

Davant les sospites, els agents varen decidir registrar-lo i li varen trobar les primeres quatre «pilotes» de droga. Posteriorment es va detectar que podria dur amagat més «material» al seu organisme, dada que el mateix nigerià va confirmar i que va quedar després comprovada amb la prova de raigs X a la qual va ser sotmès. El jove va ser llavors traslladat als calabossos de la Prefectura del Cos Nacional de Policia, per tal de continuar amb les investigacions del cas.

Amb les informacions obtingudes es creu que el jove actuava de «correu» per a una organització i que la seva missió era la de deixar diverses quantitats de droga a diferents punts de l'Estat. Així, s'ha confirmat que en els dies anteriors a la seva detenció el jove havia viatjat de Màlaga fins a Tenerife, va tornar després a Màlaga, des d'on es va dirigir a Palma per viatjar novament Màlaga i tornar a Palma. A més, quan va ser detingut el nigerià tenia novament la intenció d'embarcar cap a Màlaga.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.