nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Mototaxi tanca les portes per ordre municipal

L'empresa anuncia que posarà el cas en mans dels seus missers

41994
L'empresa decidí acatar l'ordre de Cort sense posar-hi entrebancs. | P.B.

La Policia Local de Palma notificà ahir horabaixa a l'empresa Mototaxi S.L. l'ordre de tancament decretada per part de l'Ajuntament de Palma. El document signat pel batle diu textualment: «Decret ordenar a Mototaxi S.L. com a titular de l'activitat del servei de taxi i missatgeria en moto, situat en el carrer Ocells 13 baixos de Palma, que procedeixi, de seguida, com a mesura cautelar, al tancament i cessament de l'activitat esmentada, ja que no compta amb llicència municipal de funcionament per això». Les ordres del batle també en el mateix decret diuen que s'ha d'«Apercebre Mototaxi S.L., i per al cas que no complimenti l'ordre de tancament i cessament, que l'activitat en qüestió serà clausurada per part de la Policia Local».

El decret que ahir va signar la primera vara també encarrega a la Policia Local que exerceixi un eficaç control dels punts anteriors del decret. Cort acaba així amb l'empresa que ha obert el debat sobre el futur dels taxis a la ciutat de Palma i ho fa perquè la Llei que regula les activitats classificades i parcs aquàtics (competència del Consell Insular) especifica que «per exercir qualsevol de les activitats subjectes a la present llei serà necessari obtenir del respectiu ajuntament la llicència d'instal·lació i la llicència d'apertura i funcionament corresponent». Així mateix, la mateixa llei determina que «no es podrà començar l'activitat sense que no s'hagi concedit la llicència d'obertura i funcionament».

Un altre dels fets que han motivat el tancament de l'empresa dedicada al transport de viatgers i missatgeria és que a l'expedient presentat per part del propietari de l'empresa en què demanava la llicència d'activitat hi consta un informe tècnic en què es diu textualment que «l'ús de qual es tracta no es troba permès per les Ordenances Municipals d'Aplicació a la zona». En el moment de la notificació, el propietari de l'empresa, el francès Bernard Clavière, va optar per no oposar resistència i tancà l'establiment. Tot i això, l'empresari assegurà que posarà el cas en coneixement dels seus missers per mirar quines accions legals pot emprendre a partir d'ara.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.