lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Indignació dels veïns per la crema intencionada de dos vehicles

La Policia judicial obre diligències per esbrinar-ne els motius

Un dels més cèntrics carrers de Son Servera, el de Concepció, aparegué ahir matí tot ennegrit i amb una forta olor de cremat a conseqüència de l'incendi del cotxe de la delegació d'Urbanisme de l'Ajuntament de Son Servera, que provocà destrosses a un habitatge del carrer del sinistre. Des de l'informe de la Policia Local s'ha demostrat que l'incendi fou provocat intencionadament cap a les tres de la matinada de dimecres. El totterreny del zelador d'obres del departament d'Urbanisme de Son Servera va resultar carbonitzat totalment i ahir dematí la Policia local el portà a la deixalleria del polígon d'aquesta localitat. El cotxe de l'Ajuntament no fou l'únic que resultà incendiat durant la matinada passada.

El vehicle d'un particular, aparentment sense cap lligam amb el Consistori serverí, també fou cremat als afores de Son Servera, a l'altura de la rotonda en direcció a Capdepera. L'incendi dels cotxes provocà la indignació dels veïns, ja que les flames de l'incendi, que entraren dins un habitatge, alarmaren la barriada. «No hem pogut dormir en tota la nit», digueren un grup de veïns. Les flames provocaren l'ennegriment de les parets de l'immoble, com també tot el portam de la finestra carbonitzat i alguns mobles destrossats.

Un grup de veïns que es concentraren ahir davant la casa afectada per l'incendi del totterreny feien hipòtesis envers les possibles causes del sinistre que commocionà ahir el poble serverí. Alguns deien que podria tenir a veure amb «la caparrudesa del batle Servera, que ara exigeix al Govern l'ampliació del futur parc natural del Llevant». Un veí ben empipat indicà que «això només passa a Son Servera. Primer foren els aldarulls del ple de dia onze de maig; ara ha estat l'incendi del cotxe de l'Ajuntament i un dia d'aquests, passarà alguna cosa molt més greu amb algun dels membres de la Sala».

La Policia judicial de Manacor ha obert les diligències sobre el cas. Es tracta d'aclarir si l'incendi dels cotxes anava dirigit cap a l'Ajuntament de Son Servera a manera de represàlia i, a més a més, si hi ha relació entre els dos cotxes sinistrats. De moment, el batle accidental, Antoni Oliver, manifestà que «no volem fer cap acusació fins a tenir-ne més dades».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.