algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Un obrer mor copejat per una màquina excavadora a la carretera de Manacor

Fabián Carlos Ribele Bronda, de 26 anys, era sud-americà i no tenia família a Mallorca

Fabián Carlos Ribele Bronda, de 26 anys d'edat, va morir ahir horabaixa mentre treballava a les obres d'ampliació de la carretera de Manacor. Concretament, l'escenari del sinistre fou el quilòmetre tres de l'esmentada carretera, entre la fàbrica Agama i l'hospital de Son Llàtzer que encara es construeix. Segons es va informar des del Jutjat de guàrdia, la tragèdia es va produir devers les tres i vint de l'horabaixa, quan el treballador que conduïa l'excavadora va realitzar una maniobra sense adonar-se que el seu company estava al darrere i la pala del vehicle va copejar amb força el cap de la víctima.

A conseqüència del cop, Fabián Carlos Ribele Bronda caigué al terra i va quedar estès al damunt de la vorera, a pocs metres de l'entrada de la dessaladora, aparentment sense vida. Immeditament, un dels seus companys va advertí de l'incident les ambulàncies de l'Insalud i una UCI es desplaçà fins al lloc del sinistre per tal d'intentar reanimar la víctima. No obstant això, els agents sanitaris del 061 no varen poder fer res per tornar-li les constants vitals i només pogueren certificar la seva defunció.

Prop d'una hora després, el jutge de guàrdia arribà al lloc de la tragèdia i va ordenar el trasllat del cadàver a l'Institut Anatòmic Forense, on durant aquest dematí se li practicarà la pertinent autòpsia. Els companys de feina del treballador mort varen quedar totalment desolats per la tragèdia, a la vegada que no s'explicaven com el jove no havia vist la pala de l'excavadora i l'havia esquivada.

Fabián Carlos Ribele Bronda era un immigrant sud-americà que, segons les primeres informacions, no tenia família a Mallorca, on havia vingut a treballar. Igualment, tampoc no tenia una casa pròpia i residia a un hostal de Palma. A més de les unitats sanitàries, fins al lloc del sinistre s'hi varen desplaçar també diversos agents del Cos de la Policia Nacional de Palma, com també alguns membres de la Guàrdia Civil de Trànsit. La presència d'aquests darrers s'explica amb el fet que, enmig de la confusió del principi, es va considerar la possibilitat que no es tractàs d'un accident de trànsit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.