algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
14°

El cos de Christopher Skase serà incinerat demà a Bon Sosec

La família assegura que la pressió constant n'accelerà la malaltia

El cos de l'empresari fugitiu australià de 51 anys Christopher Skase, que va morir diumenge a la nit a la seva casa mallorquina del Port d'Andratx, serà incinerat el proper dimecres, dia 8 d'agost, a les 12.30 hores al tanatori de Bon Sosec de Palma de Mallorca. El cadàver de l'australià va arribar devers les 0'45 hores de la matinada de dilluns i va ser introduït a la cambra número 7.473 on es troba en aquests moments a l'espera de la seva incineració. Un furgó fúnebre va traslladar anit el cadàver d'Skase al tanatori de la capital.

La Delegació del Govern a les Illes Balears, una vegada coneguda la notícia, ha sol·licitat al misser del magnat un certificat oficial de defunció per poder tancar l'expedient que es va obrir arran de la sol·licitud d'extradició oberta. Fonts properes a la família d'Skase asseguraren que «l'estrès i la pressió a la qual el magnat s'ha vist sotmès en els darrers quatre anys han accelerat el desenvolupament de la seva malaltia».

Les mateixes fonts asseguraren que «el magnat australià ha viscut angoixat pensant que en qualsevol moment el podien segrestar o extraditar del país, veient-se a més a més incapaç de lluitar en no tenir els mitjans econòmics i físics necessaris per continuar endavant». Segons fonts de Bon Sosec la família no ha acudit fins al tanatori, tot i que s'especula que el proper dimecres, abans de la incineració, es faci una vetlla que reuneixi familiars i coneguts de l'empresari.

«El que més va afectar Christopher Skase anímicament i que va repercutir també sobre el seu estat de salut va ser que la seva situació quedàs perllongada a la seva dona, a la qual negaren la residència i reentrada a Espanya, malgrat que l'Audiència Nacional li ha donat la raó en tots els assumptes judicials que a ella es referien», consideren aquestes fonts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.