algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
18°

La Mancomunitat obrirà quatre nous centres de dia a la comarca

S'ubicaran als pobles de Costitx, Sineu, Petra i Sant Joan

Els batles de la Mancomunitat del Pla de Mallorca varen acordar l'obertura d'un total de quatre centres de dia a Costitx, Sineu, Petra i Sant Joan, destinats a atendre les necessitats de la creixent població envellida de la comarca. De fet, els pobles del Pla han registrat un taxa d'envelliment important, una gran massa de gent és major de 70 anys. El primer centre de dia que obrirà les portes serà el de Costitx perquè és el que menys inversió necessita, ja que disposa d'un local en condicions per acollir aquesta població de gent gran. En un principi, el centre de dia de Costitx estarà en funcionament aquest mateix any. Pel que fa al 2002, l'organisme supramunicipal començarà els tràmits per obrir els tres centres de dia restants, tot previ a la sol·licitud d'una subvenció al Consell de Mallorca.

D'altra banda, en el ple de la Mancomunitat s'havia d'aprovar la modificació del contracte del servei de recollida de fems amb l'empresa Ferroser, però finalment no s'arribà a aprovar perquè la Mancomunitat demanarà que el nombre de neteges especials sigui de 70 en comptes de 50 a l'any. S'ha de recordar que, com ja va anunciar Diari de Balears, el Consell de Mallorca tenia previst obrir quatre nous centres de dia en el Pla, tal com va avançar en el seu moment la responsable del departament de Serveis Socials, Josefina Sintes.

Els centres de dia disposaran, a més, de les anomenades «unitats de respir», destinades a allotjaments temporals d'aquelles persones que viuen amb la seva família però que en moments puntuals poden requerir l'ingrés urgent per algun problema.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.