nubes dispersas
  • Màx: 17.72°
  • Mín: 8.69°
17°

Els Joves de Mallorca per la Llengua celebren el seu 7è aniversari

Ho farà amb dues jornades lúdiques i de reflexió al Museu de Mallorca

«Nosaltres pensam que el Govern Balear hauria de fer més coses a favor de la nostra llengua. L'entrada del pacte de Progrés ens ha fet reubicar-nos, però continuam amb el nostre missatge i pensam que el Govern ha de ser valent i decidit en la defensa lingüística». La frase pertany a Maria Muntaner que, juntament amb Miquel Socíes, és portaveu dels Joves de Mallorca per la Llengua, entitat que ahir presentà els actes de commemoració del seu setè aniversari.

Aquesta efemèride serà celebrada avui i demà en el pati del Museu de Mallorca, on es desenvoluparan dues jornades lúdiques i de reflexió. Així les coses, avui vespre intervindran en una taula rodona Nadal Bernat, delegat diocesà de Pastoral Universitària i membre del Grup Blanquerna; Rafel Joan, coordinador de la Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans, i Pere Muñoz, fundador de Joves de Mallorca per la Llengua i director general de Cultura del Govern. Els actes començaran a partir de les vuit i mitja del vespre i acabarà amb una festa del grup mallorquí Nou Romancer.

La segona jornada es realitzarà en el mateix escenari i hi participaran Joan Carles Carbonell, president dels Grups d'Esplai de Mallorca, i Joan Malondra i Toni Mir, president de l'Obra Cultural. En aquesta ocasió, el concert serà a càrrec del grup Al Mayurqa. Aquestes taules rodones serviran a la plataforma per reflexionar cap on s'han d'encaminar en el futur i en concret durant l'any que ve, extrem que serà aclarit l'11 d'agost.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.