algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 19°
26°

L'oficial major de l'Ajuntament denuncia el batle per «coacció»

Joan Pascual diu que el Ministeri de Funció Pública l'ha inhabilitada

L'oficial major de l'Ajuntament de Capdepera, Margalida Mulet, va presentar ahir una denúncia davant els jutjats de Manacor contra el batle de Capdepera, Joan Pascual (Ucap), tot al·legant que «he estat coaccionada i també m'han negat el dret d'incorporar-me a la meva feina».

Mulet explicà que «el batle m'ha prohibit treballar, ha donat ordre de clausurar el despatx i també que m'expulsin de l'Ajuntament». Segons l'oficial major, «Pascual diu que el Ministeri de Funció Pública ha resolt l'expedient i que, per tant, ja estic inhabilitada, però jo necessit la notificació directa de Madrid per poder deixar el meu lloc de feina i recórrer la sentència. Malgrat tot, tenc el dret de continuar treballant sempre que demani al jutge la suspensió d'aquesta resolució, mentre s'està tramitant el recurs».

Cal recordar que Mulet fou expedientada per l'equip de govern (Ucap-PSOE) en dues ocasions, el 18 i el 23 de maig de l'any passat. En el primer expedient, la suspengueren de feina i sou durant sis mesos «perquè una funcionària m'acusà de dir que el secretari municipal em perseguia. També digueren que vaig faltar al respecte a un superior».

El segon expedient «inclou totes les acusacions esmentades i s'hi afegeixen un seguit de faltes en les quals només es té en compte les declaracions en contra d'alguns funcionaris, mentre que els testimonis a favor no s'esmenten. Per això, la meva defensa es basa en el fet que l'expedient conté només irregularitats».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.