cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Més de 500 manacorins es manifesten per na Camel·la

ARCA interposarà un recurs contenciós a l'Ajuntament per aturar els aparcaments

88886
Els manifestants contra els aparcaments recorreren alguns dels carrers més cèntrics.

«Salvem el passeig de na Camel·la!», aquest fou el crit unànime que ahir va sonar més fort que mai arreu dels carrers de Manacor. Per segona vegada en un mes, al voltant de més de mig miler de persones es tornaren a manifestar en un nou intent per paralitzar el projecte d'execució d'uns aparcaments subterranis a l'emblemàtic passeig modernista de na Camel·la.

Aquest cop, emperò, entre els manifestants constituïts en plataforma, hi foren presents veïns i amics de na Camel·la, el grup ecologista GOB, representants de l'Associació per a la Rehabilitació del Centre Antic (ARCA) i l'Associació d'Artistes Visuals de les Illes Balears. Tots coincidiren a reclamar la paralització immediata de les obres del passeig perquè «sense dubte és un dels pocs testimonis patrimonials de la història de Manacor a les acaballes del segle XIX».

Els detractors dels aparcaments de na Camel·la es concentraren a les 11.00 hores del matí al passeig per iniciar un recorregut pels carrers del centre de la ciutat i acabar amb una asseguda davant l'Ajuntament de Manacor. Molts d'ells portaren escrits reivindicatoris en contra de la «l'actitud intransigent del batle» i alguns arbres bonsais simbolitzant l'arrabassada dels centenaris exemplars de na Camel·la.

Per la seva banda, el president d'ARCA, Pere Ollers, va anunciar que «la setmana que ve interposarem un recurs contenciós administratiu contra l'Ajuntament de Manacor com a promotor dels aparcaments, tot exigint la paralització immediata d'aquest projecte». El motiu que argumentà Ollers per interposar el recurs fou «la il·legalitat del projecte perquè atempta contra un bé patrimonial i no s'ha escoltat el clam popular».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.