algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

El fort vent no espantà la gent, que acudí en massa a la Fira de maig

Les activitats eqüestres concentraren l'atenció dels visitants

Malgrat el fort vent i el cel gris del matí, la Fira de maig de Sencelles tingué el mateix èxit que els anys anteriors. Una de les novetats d'enguany va ser l'exhibició de radioafició a càrrec de la Unió de Radioaficionats de les Illes Balears, que es va realitzar a la plaça de la Casa de la Vila amb la finalitat de donar a conèixer a la Fira de maig les activitats culturals que du a terme aquest col·lectiu.

Una de les exposicions que causà més impacte entre els assistents fou la mostra d'aus i d'animals d'alta selecció, a càrrec de Natura Parc. Així, els estruços, les cabres d'angora, els conills, les porcellanes, els cabrits, els ànecs i una infinitat de tipus de gallines i de galls cridaren l'atenció de més d'un visitant de la popular Fira. Al poliesportiu municipal, on hi havia la mostra d'animals, també es podien veure les eines amb les quals els nostres grans conreaven la terra.

Aquesta mostra d'arades i d'eines antigues, que tingué com a cadafal la gespa artificial del recinte esportiu, va ser a càrrec, igual que la mostra d'animals de selecció, de la fundació Natura Parc. Sens dubte, l'activitat que està més de moda a les fires arreu de Mallorca i que va regalar més aplaudiments per part del públic és l'exhibició de cavalls.

D'aquesta manera, a càrrec de l'especialista eqüestre Jacobo Guerra, es dugué a terme, al camp de futbol de terra del poliesportiu, l'exhibició de cavalls artistes i doma acrobàtica, que, no absenta d'emoció, féu vibrar la gent.

Entre les deu i mitja i les onze del matí arribaren les autoritats convidades a la Fira de maig, que visitaren les parades que s'havien muntat al poble i pogueren veure la quantitat d'animals exposats, això sí, amb l'absència de vaques a causa de la coneguda prohibició pel mal de les vaques boges.

La comitiva local, encapçalada pel batle, Josep Aloy, i per regidors de la localitat, rebé, al poliesportiu municipal, les autoritats del Partit Popular, ja que era pràcticament l'únic color polític de la Fira. Entre ells hi havia el portaveu del PP de Mallorca, José María González Ortea, i la responsable de Delegació de Govern, Catalina Cirer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.