cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 22°
31°

Prohens: «Volem que la Fira Nàutica arribi a ser la més important de l'Illa»

El batle fa un repàs a la mostra que s'inaugura avui a sa Ràpita

Avui s'inaugura a sa Ràpita la primera Fira Nàutica de segona mà. El batle, Andreu Prohens, està convençut que la participació a la mostra està assegurada. «Amb aquesta fira nàutica de segona mà tenim l'objectiu de promocionar el municipi de Campos, tot aprofitant les infraestructures que tenim en el club nàutic de sa Ràpita, que col·labora activament amb nosaltres», explica el batle de la localitat, Andreu Prohens. Avui i demà, el club nàutic de sa Ràpita acollirà la primera mostra d'ocasió (Finac 01), amb un extens repertori de tot tipus d'embarcacions i d'accessoris navals, tant esportius com professionals de segona mà.

En aquest sentit, Prohens explicà que serà una fira completa i la «participació hi està assegurada. Serà tot un espectacle perquè hi haurà vaixells a la mar i a terra; també hi haurà embarcacions grans i petites. En definitiva, s'hi exposaran molts productes relacionats amb el món de la navegació. Estic convençut que aquesta primera mostra serà un èxit total i amb el temps esdevindrà una de les més grans i importants de la Comunitat, perquè l'indret és meravellós. No tots els municipis tenen un club nàutic com el nostre».

El batle Prohens esmentà que «el nostre objectiu és que Campos esdevingui el principal municipi de Mallorca quant a fires». En aquest sentit, Prohens afegí que «l'any que ve intentarem trobar un cap de setmana que no coincideixi amb altres fires i així realitzar la fira ramadera i la nàutica a la vegada, amb la qual cosa volem que Campos sigui, durant dos dies, la capital de les fires de Mallorca». En els 5.200 metres quadrats que ocuparà la Fira hi haurà cases dedicades a la compravenda de vaixells d'ocasió i empreses de lloguer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.